Szolgáltatások

Ikarus Park

Az Ikarus Ipari Parkban  (Budapest, Mátyásföld) hosszútávra kiadó iroda 14-80nm méretben. Szélessávú internet szolgáltató (WLA) telephelye ugyanitt.

Raktárak és csarnokok szintén hosszú távra kiadóak 300-7500nm alapterület mérethatárok között. Fűtött és fűtetlen, felújított, modern, illetve felújításra váró területek.

Érdeklődni telefonon, emailben, személyesen!Disznóól önkiszolgáló gyorsétterem

Bérelt helye: Ikarus Ipari Park Margit utcai front 21.-es épület 

Termék / szolgáltatás: Étterem

Tevékenység bemutatása:

A Disznóól önkiszolgáló gyorsétterem 2021. május 20-án nyitotta meg kapuit Budapest XVI. kerületében a Margit utca 114. szám alatt.

Az étterem megálmodásakor az volt az elsődleges célunk, hogy egy olyan gyorséttermet hozzunk létre, ami a hagyományos vendéglátóhelyektől merőben eltérő hangulatot áraszt, míg ételkínálatában mégis a tradicionális ízekhez igazodik. Ekkor jött az ötlet, hogy vidéki ízeket csempésszünk a fővárosba, hiszen a háztáji finomságok sosem mennek ki a divatból és örök szerelem azoknak, akik – hozzánk hasonlóan – imádnak enni.

Étlapunkat is ennek tükrében állítottuk össze, ügyelve arra, hogy a mindenki megtalálja a saját szája ízének legmegfelelőbb fogásokat. Ezért kínálatunkban a hentes konyhától kezdve, a leveseken, a streetfood ételeken, a pácolt húsokon és a vaslapon sült grill ételeken át, az isteni desszertekig minden megtalálható ahhoz, hogy éhesen senki se távozhasson tőlünk.

Éttermünkben reggelivel, a’la cart fogásokkal, napi és heti menükkel is várjuk vendégeinket, akik a kiválasztott fogásokat helyben asztalainknál és teraszunkon is elfogyaszthatják, de kérhetik elvitelre is, akár előrendelésre is!

A gyerekek számára külön élmény az éttermünkben töltött idő, hiszen nem unatkozhatnak nálunk, amíg elkészülnek a finom falatok! Gyerekjátékokkal, színezőkkel várjuk legapróbb vendégeinket!

Amennyiben szívesen hozná magával házi kedvencét, éttermünkben őt is szívesen fogadjuk és gondoskodunk róla, hogy ő is jó kiszolgálásban részesüljön, amíg a gazdija jól lakik!

Merüljenek el a vidéki ízek birodalmában és engedjék, hogy a különleges ízkombinációk magával ragadják Önöket!

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Szombatig: 10:30-19:30-ig
Vasárnap: zárva.

Elérhetőség:

Mobil:  +36 70 606 22 26

Weboldal: www.disznool.com

 

Cég név: Shield Medical Hungary Kft.

Bérelt helye: 47-es épület

Termék / szolgáltatás: Orvosi színtű, újrafelhasználható és mosható maszkok előállítása

Tevékenység bemutatása: Büszkén mutatjuk be Önöknek testreszabható orvosi maszkjainkat. Képesek vagyunk orvosi színtű, újrafelhasználható és mosható maszkok előállítására, bármilyen színű, logó és kép pontos nyomtatásával. Ezen termék előállításának ötlete közvetlenül a világjárvány kitöréséből fakad. Az emberek élete megváltozott, a kormányok bátorítják és arra kérik állampolgárjaikat, hogy viseljenek maszkokat . Mi megértjük ezeket a nehéz időket, ezért mi nem csak arra ösztönözzük Önt, hogy egyszerű orvosi maszkot viseljen, hanem egy olyan maszkot amilyet szeretne. Nem csak divatosabbá, reklámozhatóbbá teszi a maszk viselését, de ami a legfontosabb megvédi a megbetegedéstől. Termékeinket közvetlenül itt, Európa szívében, Budapesten, Magyarországon gyártjuk. Reméljük, hogy ezekben a nehéz időkben létrehozunk egy olyan divatos terméket, amely megvédheti a magyar embereket a világjárványtól .

Elérhetőség:

Mobil:  +3670 675 0166 ; Li Cong +3670 369 9888 ; Liu Wei +3670 409 7888

E-mail: info@shieldmedical.hu ; licong@shieldmedical.hu ; liuwei@shieldmedical.hu

Weboldal: www.shieldmedical.hu

 

Cég név: Metal-Mechanika Kft.

Bérelt helye: 141-es épület

Termék / szolgáltatás: Elektromechanikus motortérzár gyártása és szerelése (Gépjárművédelem), továbbá papír-írószer nyomtatvány forgalmazása

 Tevékenység bemutatása: Cégünk elsősorban rozsdamentes technológiával készült, elektromechanikus egységek, zárszerkezetek, motortérzárak, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Elsősorban a gépjárművédelem területén az általunk kifejlesztett motortérzárat gyártjuk, szereljük és forgalmazzuk. Mindezek mellett cégünk 19 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a papír-írószer, irodaszerek forgalmazásában, irodaszer ellátásban.

Elérhetőség:

Mobil: Sümegi István Andor +36705625564, Sipos Ágnes +36707033093

E-mail: info@metal-mechanika.hu

Weboldal: www.metal-mechanika.hu

Ikarus Park szolgáltatások

Okosjáték

Cég neve: Ekupon kft – Okosjáték webáruház

Bérelt helye: 44-es épület 8-as raktár

Terméke / Szolgáltatása: fejlesztő játékok és társasjátékok kiskereskedelme
Tevékenység bemutatása, Az Okosjáték webáruház 2009 óta működik. Készségfejlesztő és kreatív játékokat, családi és gyermek társasjátékokat valamint fajátékokat kínál széles választékban. Gondosan összeválogatott, minőségi játékok. Főbb márkák: Smart Games, Thinkfun, Djeco, LÜK, Logico, Haba, Goki, Melissa Doug.
Fotók: max. 2-3 db (méret max. 5MB/db)

Elérhetőség:

Telefon: 06-20-4337841

E-mail: info@okosjatek.hu,

Weboldal: www.okosjatek.hu

Cég neve: CARGOE GMBH Co & KG Magyarországi Fióktelepe

Bérelt helye: 44

Terméke / Szolgáltatása: Logisztikai szolgáltatások

Tevékenység bemutatása, cég történelem, stb.:

A Cargoe GMBH magyarországi fióktelepe 2017 májusában kezdte meg tevékenységét. Fő profilja a nagy tömegű és méretű áruk házhozszállítása, logisztikai szolgáltatások: raktározás, szállítás. Továbbá installációs tevékenységet is folytat, úgy mint: szoba és konyhabútor szerelés, villamos, víz és gázbekötések, szervízelés-karbantartás. Az IKEA házhozszállítási és szerelési szolgáltatásainak egyik legnagyobb partnere Hazánkban.

Elérhetőség:

Telefon: 06-1-200-2104

E-mail: info@cargoe.hu

Cég neve: Airsoft Aréna Kft.

Bérelt helye: 33-as raktárépület

Terméke / Szolgáltatása: Airsoft sport- és szabadidő létesítmény

Tevékenység bemutatása: szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend- és biztonságvédelmi) képzésére speciálisan kialakított fedett épület, amely mindenki számára nyitva áll.Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét a program során, amely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”

 

 

Cég neve: Seal Ring Kft.

Bérelt helye: 44. épület V. csarnok

Termékek / Szolgáltatások:

hidraulika, pneumatika, szimering, O-gyűrűk, tömítésgyártás, seeger gyűrű, gumizsinór, gumilemez, réz tömítés, alu tömítés

Tevékenység bemutatása:

A SEAL RING KFT (illetve jogelődjei) 1989 óta van jelen a hazai és nemzetközi tömítéstechnikai piacon. A gyártási folyamatnak, fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően napjainkban Magyarország és Kelet-Európa legnagyobb egyedi tömítésgyártó vállalkozása.

6 telephelyünkkel az ország minden lokális igényét képesek vagyunk a legrövidebb időn belül kielégíteni. Webáruházunkból vásárlóink könnyedén, gyorsan ki tudják választani a kívánt terméket, melyet a megrendelés napján GLS futárszolgálattal küldünk részükre, így ezek 24 órán belül rendelkezésre állnak.

Gyártási rendszerünk a legkorszerűbb technológiát és gépeket alkalmazza, ennek köszönhetően szinte bármilyen igényt ki tudunk szolgálni. A termelési egységeket, a software-ket illetve a gépparkot folyamatosan fejlesztjük.

Az alapanyagok állandó minőségi ellenőrzés alatt állnak és új anyagok kifejlesztésén is dolgozunk. Az előállított termékek minőségére a rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerünk a garancia, melyet évente külső auditáló társaság tanúsít. Ennek köszönhetően tudunk olyan kiváló minőségű termékeket előállítani, melyek minden tekintetben megfelelnek vevőink igényeinek a könnyű- és nehézipar szinte minden területén.

Elérhetőség:

Seal Ring Kft. 1165 Budapest, Margit u. 114.

Tel.: +36 1 297 4345, +36 1 405 4702

E-mail: webrendeles@sealring.hu

Webshop: https://www.sealring.hu

Saray Szőnyegház

Cég neve: Unió Szőnyeg Kft.
Bérelt helye: 14. raktár
Terméke / Szolgáltatása: Padlószőnyeg, PVC, LVT, Laminált parketta, Futószőnyeg, Kiegészítők

 

Tevékenység bemutatása: Cégünk 2001 óta szolgálja a minőségi termékekre vágyó, építkező és lakásfelújító ügyfeleit lakossági és közületi megoldásokkal.

·         Óriási árukészlettel rendelkezünk minden kategóriában!

·         A piacon elérhető, legalacsonyabb árakkal dolgozunk. Hasonlítsa össze árainkat!

·         Európai, garantált minőséget biztosítunk! Szőnyegek, lábtörlők egyenesen Belgiumból, Hollandiából.

·         Kedvezményes szállítási konstrukciókkal dolgozunk.

Elérhetőség: Kis-Máté Zoltán ; Brecsok Anna

Telefonszám: +36-30-382-22-46 vagy +36-30-283-87-37

e-mail: info@sarayszonyegek.hu

Generál Kolónia Plusz Kft.

Tevékenység bemutatása: Cégünk építőanyagok, hideg és melegburkolatok, szaniterek, csaptelepek és egyéb más az építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges termékek forgalmazásával és szakkivitelezésével foglalkozik. Bemutatótermünkben ill. webáruházunkban megtekintheti kínálatunkat.
Kiszolgálunk kis- és nagykereskedőket, kivitelezőket.

Különböző árszintjeink vannak, amelyek további vásárlásra ösztönzik visszatérő vásárlóinkat. Nagyobb tételeknél mindig a személyes megállapodás dönt.

Kivitelezésekre, projektekre egyedi versenyképes árakat kalkulálunk.

XVI. kerület Arany János u.-i iroda-bemutatótermünkben termékeinket élőben ill. katalógus alapján tudjuk bemutatni. A termékeink kiszállítását bizonyos értékhatár felett Budapesten belül ingyenesen vállaljuk.

Tapasztalt kollégáink szaktanácsadásával és rugalmas, vevő centrikus kiszolgálással segítjük, partnereinket vásárlásaikban.

Bemutatóterem címe: Budapest, XVI. Arany János u.55. (Fiat szalon II.em. 1.)

Elérhetőség:

Mobil: 06 30 641 6932; 06 30 642 0853

Iroda: 06 1 401 0872

Fax:  06 1 401 0873

E-mail: generalkolonia@gmail.com

Weboldal: www.generalkolonia.addel.hu

 

Cég neve: Mobil Tyres Kft.

Terméke / Szolgáltatása: Non-stop gumiszerviz, Mobil gumiszerviz, Gyorsszerviz, Kipufogó szerviz, Műszaki vizsgáztatás, Klíma töltés-tisztítás, Felni javítás, görgőzés, polírozás, fényezés, hegesztés, flottakezelés, Gumibeszerzés

Tevékenység bemutatása: Cégeknek flottakedvezményt biztosítunk, helyszínen tudunk gumit cserélni, klímát tölteni, defektet javítani.

Elérhetőség:

Telefon: 0630/790-5612

Weboldal: www.nonstopgumiszerviz.hu 

Cég neve: Metaltex Hungary Kft.

Bérelt helye: 13. épület

Terméke/szolgáltatása: Cégünk konyhai és háztartási termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Tevékenység bemutatása: Tevékenységünk 1945-ben indult Svájcban. A Metaltex mint márka, gyártó, disztribútor, forgalmazó hamar elterjedt az Európai országokban, Ázsiában, Amerikában, így 2005-ben Magyarországon is. Minőségi, olasz, saját gyártású termékeink megtalálhatók a legtöbb élelmiszer és lakberendezési áruházban, nagyobb webáruházakban is.
Konyhai eszközeink a hosszú élettartamuk és jó minőségük miatt nagyon kedveltek, de a kis helyen való, praktikus, tárolást segítő termékeink is az élen járnak.

Elérhetőség:

Mobil: Baranyai Réka +36 30 833 6700

E-mail: marketing@metaltex.hu

Weboldal: www.metaltexshop.hu

 

 

Cég neve: MKK-Pajzs Kft

Bérelt helye: 19-es épület

Terméke / Szolgáltatása: Épületlakatos iparban, gépiparban, lakossági kisebb munkákban acél, alumínium, rozsdamentes anyagok felhasználása, megmunkálása, termékek készítése.

Tevékenység bemutatása: Újat gyártunk, megjavítunk, felújítunk, fémből amit el lehet képzelni! Néhány példa: kerítések, kétszárnyas kapuk, toló és úszókapuk, biztonsági rácsok, rácsos ajtók, lépcsők, acélszerkezeti áthidalók, előtetők, polcok. Megmunkálási lehetőségeink: esztergálás, marás, CNC, ív hegesztés, CO hegesztés, AWI hegesztés, élhajlítás, darabolás. Referenciák: Westend, Lurdy-ház, Tamol Kft, SMB Pure Systems Kft, Novi-Cut Kft. Minőségi munkát végzünk 1989, cégünk megalapítása óta! Az Ön problémája a mi feladatunk!

Elérhetőség: Monori-Kiss Károly ügyvezető. Telefon: +3630 996 1566

MKK_20180514_162118
MKK_20170517_162051
MKK_20160321_164759
Cég Neve: BlueHome Outlet

Bérelt helye: 22-es épület

Terméke / Szolgáltatása: Bútor kis-, és nagykereskedelem

Tevékenység bemutatása: A BlueHome Outlet, a Bluehome Bútoráruházakhoz tartozik. Áruházaink prémium minőségű termékeket forgalmaznak, közvetlenül a gyártókkal állnak kapcsolatban. Lehetőség van ülőgarnitúrák egyedi méretben való legyártására is. Outlet áruházunkban pedig kizárólag utolsó darabos német prémium termékek találhatóak meg elérhető árakon. Főként ülőgarnitúra nagykereskedés vagyunk, azonban raktáráruházunkat 2020-ban megnyitottunk a nagyközönség felé is. Áraink azért alacsonyak, mert közvetlenül hozzuk a termékeket Magyarországra, mint nagykereskedés, így Ön közvetlenül tud olcsón vásárolni ülőgarnitúrát. Várjuk Önt is elégedett vásárlóink közé!

Elérhetőség:

Telefon: +36 20 387 9464

E-mail cím: info@bluehomeoutlet.hu

Weboldal: www.bluehomeoutlet.hu

IMG_3980
IMG_3994
IMG_1377

Cég neve: Hund Futter Kft

Bérelt helye: 32.-es épület

Terméke/Szolgáltatása:  Fagyasztott, nyers állateledel, szárított jutalomfalatok

Bemutatkozás: Küldetésünk, hogy szakértelemmel gondoskodjunk a kutyák és macskák természetes táplálásáról.
Mi, a Rácz család 30 éve biztosítjuk a kutyáknak, macskáknak a teljes értékű, természetes táplálékot. Kizárólag ellenőrzött forrásból, prémium minőségű húsokkal foglalkozunk. Az egész vertikumot lefedjük, végig kísérjük az árut például a csirke etetésétől a feldolgozáson, csomagoláson, szállításon át a tárolásig. Osztrák beszállítónk biztosítja szigorú minőség-ellenőrzés mellett a húsokat. A csirkék nem kapnak szóját, antibiotikumot és szteroidot, így kedvencei nem lesznek allergiások ettől a szárnyas hústól. Sok esetben a kutyák és macskák nem a csirkére allergiások, hanem azokra a dolgokra, melyeket a csirke megeszik vagy beadnak neki. Mindig nagy örömmel tölt el minket a sok-sok visszajelzés, miszerint a házi kedvencek láthatóan jobb életminőséget élnek, szebbek, vidámabbak, egészségesebbek!
Mi, a Hund Futternél a táplálás ősi, bevált módját hangsúlyozzuk, mégpedig azért, mert tapasztalataink szerint a természetes a legjobb táplálék.
A magas minőségű hús önmagában teljes értékű táplálék a kutyák és macskák számára.

Elérhetőség:

Telefon: Rácz Katalin /ügyvezető/ : 06-70/411-61-26, Trajer Tímea /rendelés felvétel, számlázás/ : 06-70/314-10-73

E-mail cím: hundfutterkft@gmail.com

Weboldal:  www.hundfutter.hu

HF02
art Young cat / kitten hunting a butterfly with Back Lit