Szolgáltatások

Ikarus Park

Az Ikarus Ipari Parkban  (Budapest, Mátyásföld) hosszútávra kiadó iroda 14-80nm méretben. Szélessávú internet szolgáltató (WLA) telephelye ugyanitt.

Raktárak és csarnokok szintén hosszú távra kiadóak 500-7500nm alapterület mérethatárok között. Fűtött és fűtetlen, felújított, modern, illetve felújításra váró területek.

Érdeklődni telefonon, emailben, személyesen!


Termék/szolgáltatás: Elektromechanikus motortérzár gyártása és szerelése (Gépjárművédelem)

Termék/szolgáltatás: Papír-írószer nyomtatvány forgalmazása.

Tevékenység bemutatása: Cégünk elsősorban rozsdamentes technológiával készült, elektromechanikus egységek, zárszerkezetek, motortérzárak, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Elsősorban a gépjárművédelem területén az általunk kifejlesztett motortérzárat gyártjuk, szereljük és forgalmazzuk. Mindezek mellett cégünk 19 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a papír-írószer, irodaszerek forgalmazásában, irodaszer ellátásban. Elérhetőség: Sümegi István Andor, tel: +36705625564, Sipos Ágnes, tel: +36707033093, E-mail: info@metal-mechanika.hu Web: www.metal-mechanika.hu

Ikarus Park szolgáltatások

Okosjáték

Cég neve: Ekupon kft – Okosjáték webáruház
Bérelt helye: 44-es épület 8-as raktár
Terméke / Szolgáltatása: fejlesztő játékok és társasjátékok kiskereskedelme
Tevékenység bemutatása, Az Okosjáték webáruház 2009 óta működik. Készségfejlesztő és kreatív játékokat, családi és gyermek társasjátékokat valamint fajátékokat kínál széles választékban. Gondosan összeválogatott, minőségi játékok. Főbb márkák: Smart Games, Thinkfun, Djeco, LÜK, Logico, Haba, Goki, Melissa Doug.
Fotók: max. 2-3 db (méret max. 5MB/db)
Elérhetőség: Telefon: 06-20-4337841, email: info@okosjatek.hu, www.okosjatek.hu

Cég neve: CARGOE GMBH Co & KG Magyarországi Fióktelepe

Bérelt helye: 44

Terméke / Szolgáltatása: Logisztikai szolgáltatások

Tevékenység bemutatása, cég történelem, stb.:

A Cargoe GMBH magyarországi fióktelepe 2017 májusában kezdte meg tevékenységét. Fő profilja a nagy tömegű és méretű áruk házhozszállítása, logisztikai szolgáltatások: raktározás, szállítás. Továbbá installációs tevékenységet is folytat, úgy mint: szoba és konyhabútor szerelés, villamos, víz és gázbekötések, szervízelés-karbantartás. Az IKEA házhozszállítási és szerelési szolgáltatásainak egyik legnagyobb partnere Hazánkban.

Elérhetőség: Bartus Lóránt – Fióktelep vezető, email: bartus.lorant@cargoe.hu, tel:+36306160827

Cég neve: Airsoft Aréna Kft.

 

Bérelt helye: Épület száma 33-as raktárépület

 

Terméke / Szolgáltatása: Airsoft sport- és szabadidő létesítmény

 

Tevékenység bemutatása, szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend- és biztonságvédelmi) képzésére speciálisan kialakított fedett épület, amely mindenki számára nyitva áll.Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét a program során, amely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”

Cég neve: Seal Ring Kft.

Bérelt helye: 44. épület V. csarnok

Termékek / Szolgáltatások:

hidraulika, pneumatika, szimering, O-gyűrűk, tömítésgyártás, seeger gyűrű, gumizsinór, gumilemez, réz tömítés, alu tömítés

Tevékenység bemutatása:

A SEAL RING KFT (illetve jogelődjei) 1989 óta van jelen a hazai és nemzetközi tömítéstechnikai piacon. A gyártási folyamatnak, fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően napjainkban Magyarország és Kelet-Európa legnagyobb egyedi tömítésgyártó vállalkozása.

6 telephelyünkkel az ország minden lokális igényét képesek vagyunk a legrövidebb időn belül kielégíteni. Webáruházunkból vásárlóink könnyedén, gyorsan ki tudják választani a kívánt terméket, melyet a megrendelés napján GLS futárszolgálattal küldünk részükre, így ezek 24 órán belül rendelkezésre állnak.

Gyártási rendszerünk a legkorszerűbb technológiát és gépeket alkalmazza, ennek köszönhetően szinte bármilyen igényt ki tudunk szolgálni. A termelési egységeket, a software-ket illetve a gépparkot folyamatosan fejlesztjük.

Az alapanyagok állandó minőségi ellenőrzés alatt állnak és új anyagok kifejlesztésén is dolgozunk. Az előállított termékek minőségére a rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerünk a garancia, melyet évente külső auditáló társaság tanúsít. Ennek köszönhetően tudunk olyan kiváló minőségű termékeket előállítani, melyek minden tekintetben megfelelnek vevőink igényeinek a könnyű- és nehézipar szinte minden területén.

Elérhetőség:

Seal Ring Kft. 1165 Budapest, Margit u. 114.

Tel.: +36 1 297 4345, +36 1 405 4702

E-mail: webrendeles@sealring.hu

Saray Szőnyegház

Cég neve: Unió Szőnyeg Kft.
Bérelt helye: 14. raktár
Terméke / Szolgáltatása: Padlószőnyeg, PVC, LVT, Laminált parketta, Futószőnyeg, Kiegészítők

 

Tevékenység bemutatása: Cégünk 2001 óta szolgálja a minőségi termékekre vágyó, építkező és lakásfelújító ügyfeleit lakossági és közületi megoldásokkal.

·         Óriási árukészlettel rendelkezünk minden kategóriában!

·         A piacon elérhető, legalacsonyabb árakkal dolgozunk. Hasonlítsa össze árainkat!

·         Európai, garantált minőséget biztosítunk! Szőnyegek, lábtörlők egyenesen Belgiumból, Hollandiából.

·         Kedvezményes szállítási konstrukciókkal dolgozunk.

Elérhetőség: Kis-Máté Zoltán ; Brecsok Anna

Telefonszám: +36-30-382-22-46 vagy +36-30-283-87-37

e-mail: info@sarayszonyegek.hu

Generál Kolónia Plusz Kft.

Cégünk építőanyagok, hideg és melegburkolatok, szaniterek, csaptelepek és egyéb más az építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges termékek forgalmazásával és szakkivitelezésével foglalkozik. Bemutatótermünkben ill. webáruházunkban megtekintheti kínálatunkat.
Kiszolgálunk kis- és nagykereskedőket, kivitelezőket.

Különböző árszintjeink vannak, amelyek további vásárlásra ösztönzik visszatérő vásárlóinkat. Nagyobb tételeknél mindig a személyes megállapodás dönt.

Kivitelezésekre, projektekre egyedi versenyképes árakat kalkulálunk.

XVI. kerület Arany János u.-i iroda-bemutatótermünkben termékeinket élőben ill. katalógus alapján tudjuk bemutatni. A termékeink kiszállítását bizonyos értékhatár felett Budapesten belül ingyenesen vállaljuk.

Tapasztalt kollégáink szaktanácsadásával és rugalmas, vevő centrikus kiszolgálással segítjük, partnereinket vásárlásaikban.

Bemutatóterem címe: Budapest, XVI. Arany János u.55. (Fiat szalon II.em. 1.)
Elérhetőségeink:

Mobil: 06 30 641 6932, 06 30 642 0853

Iroda: 06 1 401 0872

Fax:  06 1 401 0873

Email: generalkolonia@gmail.com

www.generalkolonia.addel.hu

 

Cég neve: Mobil Tyres Kft.
Terméke / Szolgáltatása: Non-stop gumiszerviz, Mobil gumiszerviz, Gyorsszerviz, Kipufogó szerviz, Műszaki vizsgáztatás, Klíma töltés-tisztítás, Felni javítás, görgőzés, polírozás, fényezés, hegesztés, flottakezelés, Gumibeszerzés
Tevékenység bemutatása: Cégeknek flottakedvezményt biztosítunk, helyszínen tudunk gumit cserélni, klímát tölteni, defektet javítani.
Elérhetőség: www.nonstopgumiszerviz.hu 0630/790-5612

Cég neve: Metaltex Hungary Kft.

Bérelt helye: 13. épület

Terméke/szolgáltatása: Cégünk konyhai és háztartási termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Tevékenység bemutatása: Tevékenységünk 1945-ben indult Svájcban. A Metaltex mint márka, gyártó, disztribútor, forgalmazó hamar elterjedt az Európai országokban, Ázsiában, Amerikában, így 2005-ben Magyarországon is. Minőségi, olasz, saját gyártású termékeink megtalálhatók a legtöbb élelmiszer és lakberendezési áruházban, nagyobb webáruházakban is.
Konyhai eszközeink a hosszú élettartamuk és jó minőségük miatt nagyon kedveltek, de a kis helyen való, praktikus, tárolást segítő termékeink is az élen járnak.

Elérhetőség: Baranyai Réka 06 30 833 6700

marketing@metaltex.hu
www.metaltexshop.hu