Szolgáltatások

Ikarus Park

Az Ikarus Ipari Parkban hosszútávra kiadó iroda 14-80nm méretben. Szélessávú internet szolgáltató (WLA) telephelye ugyanitt.

Raktárak és csarnokok szintén hosszú távra kiadóak 500-7500nm alapterület mérethatárok között. Fűtött és fűtetlen, felújított, modern, illetve felújításra váró területek.

Érdeklődni telefonon, emailben, személyesen!


Termék/szolgáltatás: Elektromechanikus motortérzár gyártása és szerelése (Gépjárművédelem)

Termék/szolgáltatás: Papír-írószer nyomtatvány forgalmazása.

Tevékenység bemutatása: Cégünk elsősorban rozsdamentes technológiával készült, elektromechanikus egységek, zárszerkezetek, motortérzárak, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Elsősorban a gépjárművédelem területén az általunk kifejlesztett motortérzárat gyártjuk, szereljük és forgalmazzuk. Mindezek mellett cégünk 19 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a papír-írószer, irodaszerek forgalmazásában, irodaszer ellátásban. Elérhetőség: Sümegi István Andor, tel: +36705625564, Sipos Ágnes, tel: +36707033093, E-mail: info@metal-mechanika.hu Web: www.metal-mechanika.hu

Ikarus Park szolgáltatások

Okosjáték

Cég neve: Ekupon kft – Okosjáték webáruház
Bérelt helye: 44-es épület 8-as raktár
Terméke / Szolgáltatása: fejlesztő játékok és társasjátékok kiskereskedelme
Tevékenység bemutatása, Az Okosjáték webáruház 2009 óta működik. Készségfejlesztő és kreatív játékokat, családi és gyermek társasjátékokat valamint fajátékokat kínál széles választékban. Gondosan összeválogatott, minőségi játékok. Főbb márkák: Smart Games, Thinkfun, Djeco, LÜK, Logico, Haba, Goki, Melissa Doug.
Fotók: max. 2-3 db (méret max. 5MB/db)
Elérhetőség: Telefon: 06-20-4337841, email: info@okosjatek.hu, www.okosjatek.hu

Cég neve: CARGOE GMBH Co & KG Magyarországi Fióktelepe

Bérelt helye: 44

Terméke / Szolgáltatása: Logisztikai szolgáltatások

Tevékenység bemutatása, cég történelem, stb.:

A Cargoe GMBH magyarországi fióktelepe 2017 májusában kezdte meg tevékenységét. Fő profilja a nagy tömegű és méretű áruk házhozszállítása, logisztikai szolgáltatások: raktározás, szállítás. Továbbá installációs tevékenységet is folytat, úgy mint: szoba és konyhabútor szerelés, villamos, víz és gázbekötések, szervízelés-karbantartás. Az IKEA házhozszállítási és szerelési szolgáltatásainak egyik legnagyobb partnere Hazánkban.

Elérhetőség: Bartus Lóránt – Fióktelep vezető, email: bartus.lorant@cargoe.hu, tel:+36306160827

Cég neve: Airsoft Aréna Kft.

 

Bérelt helye: Épület száma 33-as raktárépület

 

Terméke / Szolgáltatása: Airsoft sport- és szabadidő létesítmény

 

Tevékenység bemutatása, szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend- és biztonságvédelmi) képzésére speciálisan kialakított fedett épület, amely mindenki számára nyitva áll.Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét a program során, amely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”