Rólunk

Rólunk

Anyacégünk, az Anhui Ouqiao Industrial Co.,Ltd. megalapítására 2019 márciusában került sor Kína Anhui tartományában. Az alapító tőkéje 300 millió yuan (közel 40 millió euró). Megalakulása óta a cég hi-tech termékek kutatás-fejlesztésére, mikrocégek inkubálására, megújuló energia termékek kutatás-fejlesztésére, okos eszközök elterjesztésére, raktározásra, logisztikai szolgáltatásokra, határokon átívelő e-kereskedelemre, kereskedelmi kiállítások szervezésére állt rá. A mi cégünk, a Hungary Ouqiao Industrial Kft. 100%-ban tulajdona az Anhui Ouqiao Ltd-nek és 2019 májusban került alapításra Budapesten. Rajtunk keresztül az anyacég meg tudja kezdeni külföldi terjeszkedését és vertikális integrációs stratégiáját.

Ikarus Park

2019 júliusában cégünk nyílt árverésen hozzájutott a volt Ikarus gyár telephelyéhez Budapest 16.kerületében, Mátyásföldön. Habár a kezdeti befektetés nem érte el a tízmillió eurót, de a tervezett összbefektetés a többszázmillió eurós sávban lesz. Amikor a Park teljesen beindul, több mint ezer alkalmazottra és 500 millió euró feletti éves árbevételre számítunk, terveink alapján.

A Mátyásföldi Ikarus Hi-Tech Park csodaszép példája lesz a két ország (Magyarország és Kína) barátságának, illetve az Egy Út, Egy Övezet gazdasági sikerének, stratégiai kooperációjának.

SZABÁLYZATOK